Hoe het verhaal van Leef tot leven is gekomen.

Onze kernwaarden

Verbinden

Ga de verbinding met jezelf en partner aan

Ontspannen

Neem een stapje terug en ontspan

Genieten

Geniet van alle rust om je heen

ONS VERHAAL

Hi! Floor hier, jullie gastvrouw.  

Met mijn jarenlange werkervaring als schoonheidsspecialiste en in de hospitality- en toerismebranche, is Leef zoals jullie dit nu kunnen ervaren altijd een mooi persoonlijk doel geweest. Leef is namelijk op een bijzondere manier tot leven gekomen en sneller dan verwacht. Omdat ‘later’ je niet altijd gegeven is.

Dit heb ik in januari 2022 mogen ervaren. Ik zeg ‘mogen’, omdat ik een harde les heb mogen leren, nadat ik ervaren heb hoe lastig het is om uit een sneltrein vol stress, verwachtingen en verplichtingen te stappen. Totdat er noodgedwongen aan de handrem getrokken wordt. Tot hier en niet verder.

Deze gebeurtenis zie ik nu enkel en alleen als een bijzondere boodschap die ik mag delen met anderen en die me meer heeft laten beseffen te doen waar ik van hou: mensen blij maken, verzorgen en ontzorgen.  Ik ben daardoor meer naar mijn hart gaan luisteren in plaats van naar mijn hoofd. Dit resulteerde in het opzeggen van mijn vaste vertrouwde baan en Leef te laten bloeien. Mijn hart te laten bloeien, door dat te doen wat het dichtst bij mezelf staat.  

B&B by Leef is om die reden een fijne bubbel waar wij je uitnodigen om een stapje terug te doen. Een plek waar je alles mag loslaten en mag teruggaan naar wat er echt toe doet: leven. Een plek waar je uit je hoofd mag gaan en verbinding met jezelf of partner mag ervaren. Ik gun dat iedereen, omdat ik weet hoe belangrijk het is.

Lieve groetjes, Floor

Partners

Waar we trots op zijn